Kutya: CSIRKE GABONÁVAL ÉS MÁJJAL

Szeretettel köszöntelek a SCHNAUZER KLUBban!

Csatlakozz te is közösségünkhöz Csatlakozás után teljes értékű taggá válsz! Gyere csatlakozz!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 557 fő
  • Képek - 1458 db
  • Videók - 274 db
  • Blogbejegyzések - 1182 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 43 db

Üdvözlettel,

SCHNAUZER KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a SCHNAUZER KLUBban!

Csatlakozz te is közösségünkhöz Csatlakozás után teljes értékű taggá válsz! Gyere csatlakozz!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 557 fő
  • Képek - 1458 db
  • Videók - 274 db
  • Blogbejegyzések - 1182 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 43 db

Üdvözlettel,

SCHNAUZER KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a SCHNAUZER KLUBban!

Csatlakozz te is közösségünkhöz Csatlakozás után teljes értékű taggá válsz! Gyere csatlakozz!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 557 fő
  • Képek - 1458 db
  • Videók - 274 db
  • Blogbejegyzések - 1182 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 43 db

Üdvözlettel,

SCHNAUZER KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a SCHNAUZER KLUBban!

Csatlakozz te is közösségünkhöz Csatlakozás után teljes értékű taggá válsz! Gyere csatlakozz!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 557 fő
  • Képek - 1458 db
  • Videók - 274 db
  • Blogbejegyzések - 1182 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 43 db

Üdvözlettel,

SCHNAUZER KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

CSIRKE GABONÁVAL ÉS MÁJJAL

10 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Hozzávalók:

3 rész csirkehús (bármilyen rész lehet akár bőrrel és porcokkal együtt), 1 rész csirkemáj, 1 rész gabona (tönkölybúza, búza, rizs...), csipetnyi só.

A mennyiségek a kutya nagyságától és korától függnek. 

 

Elkészítés:

A húst a gabonával annyi vízben, amennyi bőven ellepi, főzni kezdjük. Mikor a gabona is puhulni kezd, beletesszük a májat. Még kb. 15 percig főzzük. A főzés végén kis csipetnyi sót adunk hozzá.

Kutyánk ízlésétől függ, hogy az étel levét mennyire párologtatjuk el. A mi kutyusunk nem szereti a bő lében tocsogó ételeket. Ha a tiéd szereti, folyamatosan pótold, az elpárolgó folyadékot!

Kölyökkutyáknak a húst végül ajánlatos apróra vágni, mert hajlamosak egyben lenyelni, aztán, ha túl nagyok a darabok, kihányni azokat. A csirkecsontokat ajánlatos eltávolítani a húsból. Egyes kutyák allergiásak az "iparilag előállított" csirkehúsra. Ha a kutyánk a csirkehús fogyasztása után vakaródzik vagy bőrelváltozások jelnnek meg rajta, forduljunk állatorvoshoz!

Az ételt langyosan vagy szobahőmérsékletre hűtve adjuk a kutyának.

 

p1380783-dd.jpg

 

http://www.kutyaszakacskonyv.eoldal.hu/cikkek/receptek/csirke-gabonaval-es-majjal.html

Címkék: csirke gabonÁval És mÁjjal

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu