Szeretettel köszöntelek a SCHNAUZER KLUBban!
Csatlakozz te is közösségünkhöz Csatlakozás után teljes értékű taggá válsz! Gyere csatlakozz!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SCHNAUZER KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SCHNAUZER KLUBban!
Csatlakozz te is közösségünkhöz Csatlakozás után teljes értékű taggá válsz! Gyere csatlakozz!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SCHNAUZER KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SCHNAUZER KLUBban!
Csatlakozz te is közösségünkhöz Csatlakozás után teljes értékű taggá válsz! Gyere csatlakozz!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SCHNAUZER KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SCHNAUZER KLUBban!
Csatlakozz te is közösségünkhöz Csatlakozás után teljes értékű taggá válsz! Gyere csatlakozz!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SCHNAUZER KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
3 rész csirkehús (bármilyen rész lehet akár bőrrel és porcokkal együtt), 1 rész csirkemáj, 1 rész gabona (tönkölybúza, búza, rizs...), csipetnyi só.
A mennyiségek a kutya nagyságától és korától függnek.
Elkészítés:
A húst a gabonával annyi vízben, amennyi bőven ellepi, főzni kezdjük.
Mikor a gabona is puhulni kezd, beletesszük a májat. Még kb. 15 percig
főzzük. A főzés végén kis csipetnyi sót adunk hozzá.
Kutyánk ízlésétől függ, hogy az étel levét mennyire párologtatjuk el. A mi kutyusunk nem szereti a bő lében tocsogó ételeket. Ha a tiéd szereti, folyamatosan pótold, az elpárolgó folyadékot!
Kölyökkutyáknak a húst végül ajánlatos apróra vágni, mert hajlamosak egyben lenyelni, aztán, ha túl nagyok a darabok, kihányni azokat. A csirkecsontokat ajánlatos eltávolítani a húsból. Egyes kutyák allergiásak az "iparilag előállított" csirkehúsra. Ha a kutyánk a csirkehús fogyasztása után vakaródzik vagy bőrelváltozások jelnnek meg rajta, forduljunk állatorvoshoz!
Az ételt langyosan vagy szobahőmérsékletre hűtve adjuk a kutyának.
http://www.kutyaszakacskonyv.eoldal.hu/cikkek/receptek/csirke-gabonaval-es-majjal.html
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!